Dvokrilna klizna kapija - dvokrilne kapije

Dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije

Dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije

Dvokrilne kapije se sastoje od dva krila, stubova, šarki i ostalog potrebnog pribora za funkcioniranje kapije.

Ram Vario dvokrilne kapije, je sacinjen od cevi pravougaonog poprecnog preseka zavarene za panelnu ogradu. Panelne ograde je konstruisan od vertikalnih žica Ř 6mm i ojacanih duplih horizontalnih žica Ř 8 mm. Poprecni presek stuba (najmanji je 100x100x3mm) se menja u zavisnosti od velicine kapije. Standardne visine krila su od 1000 do 2400 mm u razmaku od 200mm. Širine krila su od 2000 do 6000 mm u razmaku od 500 mm po krilu kapije.

Moguce je kombinovati sistem kapije sa razlicitim panelnim ogradama. Po narudžbini možemo izraditi i druge velicine. Kod trokrilnih kapija postoji mogucnost kombinovanja razlicitih širina krila.

Ova konstrukcija je STABILNA zbog cvrste veze stuba sa kapijom i cilindricne brave.

Dvokrilna klizna kapija - dvokrilne kapije

Dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije

Kapija se standardno otvara na unutrašnju stranu, mada se shodno Vašim željama može otvarati i na spoljašnju. Pravac otvaranja kapije, na levo ili na desno, se odreduje položajem šrafa na stubu, na koji se pricvršcuje kapija.

Za pravac otvaranja kapije se možete odluciti i za vreme same montaže. Vec montirana krila mogu biti prepravljena kako bi se otvarala na levo ili na desno. Podna reza, integrisana je u ram Vario kapije i pri zatvorenoj kapiji nije dostupna. Na taj nacin se sprecavaju povrede koje nastaju zbog isturenih celicnih delova.

Dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije karakteristike:

– Sprecava nezgode- bez isturenih delova
– Višestruke upotrebne mogucnosti
– U svako vreme moguca je nadgradnja, na pr: sa podnom rezom, sa docekivacima, i sl.
– Lako skladištenje:
– Jasan dizajn, glatke linije
– Mogucnost posebnih konstrukcija, npr: punjenje stuba, rezbarenje lajsni, i sl.

Kao i na ostale modele kapija moguce je postaviti motorizaciju.

Svi upotrebljeni celicni delovi su toplo pocinkovani prema DIN EN ISO 1461 evropskom standardu. Želji plastificirani ekološkim prahom koji štiti elemente od UV zracenja.

Po porudžbini isporucujemo elemente u svim RAL bojama, dok standardno dostavljamo elemente u sledecim bojama:

– RAL 6005 – mocvarno zelena
– RAL 7016 – antracit siva
– RAL 6009 – tamno zelena
– RAL 7023 – beton siva
– RAL 9010 – cisto bela
– RAL 9005 – crna
– RAL 5010 – plava

Dvokrilna klizna kapija - dvokrilne kapije

Dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije

Kapije za ograde mogu biti:
Jednokrilne
Dvokrilne
Klizne
Samonosive
Jednokrilna se izraduje od celicnih pravougaonih, kvadratnih i okruglih profila. Njihova zaštita se vrši vrucim cinknjem tako da je iznutra i spolja cevi podjednak nanos cinka.
Kapije se mogu otvarati rucno i automatski.

Jednokrine kapije se izraduju u zavisnosti od visine postojece pgrade i širine do 2000mm. Boja plastifikacije je po želji klijenta.

Dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije  se izraduje od celicnih pravougaonih, kvadratnih i okruglih profila. Njihova zaštita se vrši vrucim cinknjem tako da je iznutra i spolja cevi podjednak nanos cinka.

dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije  se izraduju u zavisnosti od visine postojece ograde i širine do 8000mm (8 metara) . Boja plastifikacije je po želji investitora.

Klizne dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije  se izraduje od celicnih pravougaonih, kvadratnih i okruglih profila. Njihova zaštita se vrši vrucim cinknjem tako da je iznutra i spolja cevi podjednak nanos cinka. Klizne se izraduju u zavisnosti od visine postojece ograde i širine do 2000 1 8000mm (2 18 metara) . Boja plastifikacije je po želji investitora.

Samonosiva  dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije se izraduje od celicnih pravougaonih, kvadratnih i okruglih profila. Njihova zaštita se vrši vrucim cinknjem tako da je iznutra i spolja cevi podjednak nanos cinka. Samonosiva kapija se izraduju u zavisnosti od visine postojece ograde i širine do 2000 10000mm (2 10 metara) . Boja plastifikacije je po želji investitora.
Za objekte koji su ogradeni panelnim ogradama za ispune kapija se koriste paneli. dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije.

Za sve ostale informacije u vezi cena i rokove ugradnje ili izrade dvokrilne kapije .   Ugradnjom motora za dvokrilne kapije je dodatna. Kontaktirajte nas putem maila ili telefonom 063/155-89-04.

Dvokrilna klizna kapija - dvokrilne kapije

Dvokrilna klizna kapija – dvokrilne kapije