Kapije za dvoriste cene

Kapije za dvoriste cene

Kapije za dvoriste

Pored široke upotrebe u gradjevinarstrvu na industrijskim i poslovnim objektima, imaju svoju primenu i u kućnim varijantama, odnosno mogu služiti ogradjivanju kućnih dvorišta i manjih porodičnih parcela.

Zbog svog primamljivog dizajna i naglašenog estetskog izgleda i kvalitetne izrade, koja se ogleda u debljini i čvrstini žice, otporne na udarce, privlače pažnju i  pogoduju u ogradjivanju malih kućnih objekata i porodičnih naselja.

Kapije za dvoriste

Naravno, njihova osnova prednost u odnosu na ostale tipove ograda, dolazi do izražaja pre svega u lakom održavanju, jer ne podležu koroziji, zbog dobre antikorozivne zaštite, koja se sastoji u toplom cinkovanju i plastifikaciji, dajući time višestruku prednost i veliku potražnju na tržištu u odnosu na svoje konkurente.

Najčešći tipovi kapija koji se koriste u ovakvim područjima Kapije za dvoriste , jesu ograde visine od 2,00 m – 5 m 0m sa odgovarajućim pratećim stubovima i ostalim priborom. Njihova ugradnja je vrlo jednostvna i laka, brza i efikasna, takodje mogu se montirati na postojećoj zemljanoj podlozi ( temelji samci) i betonskom parapetu u zavisnosti od želje kupaca i investitora i date situacije na terenu.

Sam pogled na Kapije za dvoriste  je vrlo bitna stvar i izgled same kuce zato ogradite. Imamo najbolju refernetnu listu klijenata i kilometre i kilometre ugrađenih panelnih ograda i kapija . Kapije za dvoriste cena se u zavisnosti od dimenzije ograda imamo i jeftine Kapije za dvoriste – panelne ograde . Ograde su modernog i skladnog dizajna i nude visok nivo kvaliteta i odličnu postojanost.

Kapije za dvoriste  predstavljaju funkcionalni i inteligentni način ograđivanja što ih čini perfektnim izborom za većinu površina koje je potrebno ograditi. naši proizvodi imaju dug rok upotrebe, te stoga dajemo garanciju na zaštitu od korozije.

kapije za dvoriste

kapije

U ponudi imamo vise vrste klizne kapije , zato vas ljubazno milimo da nas kontaktirate putem telefona ili emaila.

Možete pogledati nekoliko slika upravo ovakvih metalne ograde i kapije , namenjenih ogradjivanju kućnih dvorišta i porodičnih parcela, industrijskih objekata , vrtica, sportskih terena, teniskih igralista

Kapije za dvoriste cene

klizne kapije na daljinski cena

U zavisnoti od zahteva kapaca,  ugradjujemo i kapije na daljinskom komandom
u vezi cena molimo vas da nas kontaktirate vas Vektor Tim! na 069/155-89-04

ovde mozete naci neki od nasih radova Kapije za dvoriste cene