metalne ograde i kapije

Metalne ograde i kapije izrada

[block]0[/block]

Nudimo Vam mogućnost izrade Metalne ograde i kapije, kao i automatizaciju već postojećih ugradnjom motora.Kapije se rade u svim veličinama i za različite objekte, od privatnih kuća i dvorišta do industrijskih pogona,

Rade se po meri u skladu sa zahtevom naručioca.U zavisnosti od veličine i težine kapija ugrađuju se motori različitih snaga. aerodroma, javnih parkirališta.. ograde Rade se po meri u skladu sa zahtevom naručioca.U zavisnosti od veličine i težine kapija ugrađuju se motori različitih snaga.

 Metalne ograde i kapije izrada – Vektor Nis – Panelne ograde

Metalne ograde i kapije izrada

Metalne ograde i kapije izrada na šini idealne su za upotrebu u fabrikama i radionicama, javnim zgradama, igralištima i sportskim terenima, parkovima, aerodromima, vojnim objektima i sl. Dizajnirane su da mogu biti kombinovane sa svim  Betafence Nylofor panelnim sistemima i svim ogradama u rolnama.  Kapije su izuzetno čvrste zahvaljujući svojoj varenoj strukturi i preseku. Razmak između vertikalnih šipki od 110 mm sprečava penjanje preko kapije. Ugradnja motora i rolera u donji ram kapije obezbeđuje bezbednost u radu.

Pored Metalne ograde i kapije izrada Vam izradu i krilnih kapija ili automatizaciju već postojećih ili ugradnjim metalne ograde. 
Ugradnja motora za kapije olakšava i ubrzava korišćenje kapija. Motorima se najčešće upravlja daljinski a postoji i mogućnost upravljanja i sa taster prekidačem.
Motori mogu biti za jednokrilne i dvokrilne kapije.

SAMONOSIVE KAPIJE se izradjuju od čeličnih kvadratnih i pravougaonih profila, montiraju se na podnom profilu svetli otvor. Elementi samonosive kapije se površinski zaštićuju premazom osnovnom i završnom bojom, takodje postoji mogućnost i cinkovanja. Otvaranje samonosive kapije je bez kontakta  sa kolovozom,što omogućava poseban samonosivi donji profil kapije.

Metalne ograde i kapije izrada

Metalne ograde i kapije izrada

KLIZNE KAPIJE se izradjuju od čeličnih kvadratnih i pravougaonih profila,montiraju se na podnom profilu svetli otvor. Elementi  kapije se površinski zaštićuju premazom osnvnom bojom i dva puta završnom bojom,postoji i mogućnost cinkovanja, po želji kupca. Kapije se mogu izraditi sa automatskim ili ručnim otvaranjem.

Kod kapija sa automatskim otvaranjem postoji mogućnost ugradnje el.motora sa daljinksim otvaranjem i pratećom opremom ( fleš lampa, foto ćelije,ACM brava, zupčasta letva, daljinski upravljač). Takodje uključena je  i mogućnost ugradnje interfona i videofona i ostalih uredjaja za kontrolu ulaza.

MOTORI ZA KLIZNE KAPIJE Vektor Nis

klizne kapije  klizne kapije
Od novog protagoniste u oblasti automatizacije dolazi novi asortiman motora za klizne kapije : LIFE predstavlja  ACER . U 230V i 24V verziji do 400 , 600 , 800 i  1200 kg , ovaj opseg elektromehaničkih aktuatora nudi široku mogućnost izbora , zajedno sa pažljivim dizajnom u svakom detalju , kako bi se isporucio najviši nivo kvaliteta , estetike i funkcionalnosti dostupan danas . Ako ste izabrali LIFE,  znači da koračate  svaki dan još jedan korak u pravcu ” kućne automatizacije ” : ulazak u svet sigurnosti , koristi i emocija.

ACER  je inovativni koncept za klizne kapije, “obložen”   savremenim materijalima i rešenjima i garantuje najbolje moguće performanse u pogledu trajanja i sigurnosti. Struktura je od  aluminijuma velike gustine livenog pod visokim pritiskom , male težine , izuzetno otporna i u najtežim vremenskim uslovima.

Otporno spoljašnje kućište štiti od lošeg vemena i elektronske i mehaničke komponente. Ovo poslednje je uzor tehničkih karakteristika :  kućište  motora  je zaštićeno epoksidnim lakom. Proizvedena je ekstremno čvrsta mašina od  specijalnih legura.
Sve  funkcije klizne kapije se mogu programirati po volji i sa maksimalnom jednostavnošću , u skladu sa potrebama korisnika . Kontrolni panel , direktno integrisan u zaštitno kućište  komande centralne , lako je dostupan  i posebno intuitivan u funkcionisanju . Štaviše , dve podrazumevane opcije  programa su već instalirane , omogućavajući trenutnu upotrebu , odmah nakon instalacije motora za kliznu kapiju .Pored inovacija , sigurnost je jedan od osnovnih pojmova filozofije LIFE , razlog zbog koga su svi motori  za klizne kapije modeli opremljeni  enkoderom . Njegova funkcija je da kontroliše položaj i brzinu klizne kapije u svako doba i daje signal elektronskoj  kontrolnoj  jedinici, ako se pojavi bilo koja prepreka. Kontrolna jedinica  odmah aktivira potrebne mere da se izbegne bilo kakav incident . Ako ovo nije dovoljno , tu su i dva ” granicna prekidaca ”  koji daju dodatnu bezbednost . u sklopu klizne kapije. Klizne kapije imaju u zavisnosti od prometa vozila u nasoj ponudi postoje i samonosive klizne kapije sa ugradjenim motorom, kao postoji mogucnost pešaćke kapije u zavisnosti od terena i dužine kapije.

Samim tim predlazemo da pogledate naš video snimak koji urađen sa pešačkom kapijom i kliznom kapijom koja je jedinstvena po konstrukciji. Metalne ograde i kapije izrada  Klizna kapija koja nema šinu u podnožju i pešačka kapija

Kontak telefon u vezi saveta i ponuda 063/155-89-04 00-24 h