Panelne ograde za dvoriste

Panelne ograde za dvoriste

Panelne ograde za dvoriste

Pored široke upotrebe u gradjevinarstrvu na industrijskim i poslovnim objektima, imaju svoju primenu i u kućnim varijantama, odnosno mogu služiti ogradjivanju kućnih dvorišta i manjih   porodičnih parcela.

Zbog svog primamljivog dizajna i naglašenog estetskog izgleda i kvalitetne izrade, koja se ogleda u debljini i čvrstini žice, otporne na udarce, privlače pažnju i  pogoduju u ogradjivanju malih kućnih objekata i porodičnih naselja.

Panelne ograde za dvoriste

ograde za dvoriste

Naravno, njihova osnova prednost u odnosu na ostale tipove ograda, dolazi do izražaja pre svega u lakom održavanju, jer ne podležu koroziji, zbog dobre antikorozivne zaštite, koja se sastoji u toplom cinkovanju i plastifikaciji, dajući time višestruku prednost i veliku potražnju na tržištu u odnosu na svoje konkurente.

Najčešći tipovi ograda koji se koriste u ovakvim područjima Panelne ograde za dvoriste, jesu ograde visine od 1,00m – 1,20 m – 1,50m sa odgovarajućim pratećim stubovima i ostalim priborom. Njihova ugradnja je vrlo jednostvna i laka, brza i efikasna, takodje mogu se montirati na postojećoj zemljanoj podlozi ( temelji samci) i betonskom parapetu u zavisnosti od želje kupaca i investitora i date situacije na terenu.

Sam pogled na ograde za dvoriste je vrlo bitna stvar i izgled same kuce zato ogradite. Imamo najbolju refernetnu listu klijenata i kilometre i kilometre ugrađenih panelnih ograda. Panelne ograde za dvoriste cena se u zavisnosti od dimenzije ograda imamo i jeftine panelne ograde . Ograde su modernog i skladnog dizajna i nude visok nivo kvaliteta i odličnu postojanost.

Panelne ograde za dvoriste  predstavljaju funkcionalni i inteligentni način ograđivanja što ih čini perfektnim izborom za većinu površina koje je potrebno ograditi. naši proizvodi imaju dug rok upotrebe, te stoga dajemo garanciju na zaštitu od korozije.

Naše plastificirane panelne ograde za dvoriste se izrađuju iz tvrdih čeličnih šipki, koje se profilišu putem V ojačanja i takva idu na galvanizaciju.Zatim sledi hemijska priprema panela i plastifikacija. Naš tip Dvorisne ograde sličan je Bekaertovom tipu panelnih ograda. Paneli su izvareni od čeličnih toplo pocinkovanih šipki debljine 5 mm ili 4 mm i zatim zaštićeni plastifikacijom – elektrostatičkim raspršujućim nanosom boje i pregrejane na 200 stepeni Celzijusa.
To omogućava da naše panelne ograde za dvoriste budu u potpunosti zaštićene protiv rđanja, nije im potrebno nikakvo održavanje – bojenje, i ukoliko na ogradi nema fizičkih oštećenja (ogrebotina, udaraca), dajemo garanciju protiv rđanja 10 godina Dvorisne ograde – dvorišna ograda. 

Naše panelne ograde za dvoriste su namenjene za sve industrijske, sportske, stambene objekte, parkove, vrtiće, vikendice, domaćinstva i svugde gde se treba zaštiti prilaz i imovina.

panelne ograde za dvoriste

panelne ograde za dvoriste

Možete pogledati nekoliko slika upravo ovakvih ograda, namenjenih ogradjivanju kućnih dvorišta i porodičnih parcela, kao i svih oblika kapija i ograda,Ograde Za Dvoriste Slike, Ograde Za Dvorista , Dvorisne Ograde Ograde Za Kucu , Ograde Za Stepenice, Ograde Za Terase, Zidane Ograde, metalne ograde i kapije, klizne kapije


Ovde mozete naci panelne ograde za dvoriste slike nekih od radova

U ponudi imamo vise vrsta ograda, zato vas ljubazno milimo da nas kontaktirate putem telefona ili emaila u cilju bolje saradnje   vaš VEKTOR TIM !!!!

Panelne ograde za dvoriste slike