Hacked By IllyrianWarriors !

Starflower

===========[-] flitc0de & Unikw0rm & Dark Devil [-]===========

SHQIPËRI ETNIKE - ETHNIC ALBANIA

Ne nuk i harrojmë dëshmoret e kombit , ne nuk i harrojmë ata që dhanë jetë për liri.Ne kete ditë të lavdishme në keto ditë Marsi ne nuk harruam qe ti perkujtojmë heronjët tanë.Serbia beri shumë varsje , dhunë në popullin Shqiptarë por, ne asnjëher nuk u dorzuam perballë egersisë se tyre.Ne nuk jemi te qet ende ne jemi të ndar por për ju të gjithë ne jemi dhe do të mbetemi SHQIPËRI ETNIKE.