Panelne ograde Srbija vektor Nis

Panelne ograde Srbija Vektor Niš

Panelne ograde Srbija

Prednosti panelnih ogradnih sistema su kvalitet i mali troskovi odrzavanja panelne ograde Srbija . Svi elementi Panelne ograde su čelični, toplocinkovani i plastificirani. Ugradnja je jednostavna i brza, kosnici u vidu ojačanja nisu potrebni.

Panelne ograde Srbija vektor Nis

Panelne ograde vektor Nis

PANELNE  OGRADE   SE  KORISTE    KAO OGRADE  ZA :  INDUSTRIJSKE  OBJEKTE I , KUCNA DVORIŠTA ,MAGACINE , PLACEVE , PARKOVE , AERODROME , SPORTSKE  TERENE
DECIJA IGRALIŠTA , VOCNJAKE , FARME ,KAVEZI ZA PSE , PARKOVE , ŠKOLE,VRTICE  , ZA MAGACINE ,TENISKE  TERENE , OGRADE  VISOKE SIGURNOSTI ,ZA VOJNE OBJEKTE  , ZATVORE  I DRUGO
PANELNE OGRADE  SU  SASTAVLJENE OD PANELA  ŠIRINE OKO 2500 mm ŠTO ZAVISI OD MODELA OGRADE ,  I STUBOVA RAZLICITIH DIMENZIJA I PRESEKA.

Panelne ograde Srbija vektor Nis

Panelne ograde Srbija vektor Nis

Firma  ’’V E K T O R“  je  usko  specijalizovana  za nabavku i ugradnju panelnih ograda  i izradu i montažu kliznih i samonosivih kapija, a sve to u cilju ogradjivanja poslovnog i stambenog prostora, koji zahteva odredjeni stepen sigurnosti. kako za vlasnike parcela , tako i za ostale grupe korisnika naših proizvoda.

Panelne ograde su pre svega namenjene, ogradjivanju stambenih objekata, kuća, industrijskih  objekata, parkova, panelne ograde za dvoriste, škola i vrtića ,klizne kapije . Ugradnja ograda je vrlo jednostavna i brza, ne zahteva nikakav dodatan pribor, što skraćuje vreme njene montaže. Svi elementi ograda, tj,stubovi i paneli su izradjeni od čelika, zaštićeni su toplim-cinkovanjem, cink-fosfatirani su i plastificirani poliesterom, što im daje dug vek korišćenja i vrhunsku zaštitu od korozije, bez obzira na vremeneske uslove, zima , proleće ili leto.

Kao dodatan vid kvaliteta na naše proizvode, prisutna je garancija od 10 godina na sve tipove naše ograde. Panelne ograde Srbija.

Panelne ograde visina

Najčešći tipovi ograda koji se koriste u ovakvim područjima Panelne ograde ste, jesu ograde visine od 1,00m – 1,20 m – 1,50m sa odgovarajućim pratećim stubovima i ostalim priborom.

Njihova ugradnja je vrlo jednostvna i laka, brza i efikasna, takodje mogu se montirati na postojećoj zemljanoj podlozi ( temelji samci) i betonskom parapetu u zavisnosti od želje kupaca i investitora i date situacije na terenu
Zbog svog primamljivog dizajna i naglašenog estetskog izgleda i kvalitetne izrade, koja se ogleda u debljini i čvrstini žice, otporne na udarce, privlače pažnju i  pogoduju u ogradjivanju malih kućnih objekata i porodičnih naselja.

Panelne ograde Srbija cene

Firma Vekor iz Niša vrši prodaju i ugradnju panelne ograde. za informacije pozovite  nas ili postavite nam pitanje emailom. Informacije u vezi panelne ograde cena molimo da nas pozovite našu komercijalu, svakog dana od 8 – 22 h. na telefon. 069/155-89-04 ili na 063/1558904. Vaš Vektor tim !

snimak panelne ograde srbija!

ovde dole su panelne ograde Srbija!